Malmö FF – Örebro

speltips allsvenskan mff

MFF har hittills denna säsong varit lite av en besvikelse. Jag tror att uppehållet var precis vad dem behövde. Laget har varit på träningsläger och peppat upp sig för en lång höst där laget lär klättra i tabellen. Förlusten senast mot Norrköping (Norrköping är riktigt heta nu) var inget att lägga allt för stor vikt vid. MFF har den bästa truppen i allsvenskan, och bland annat M Rosenberg lär vara revanschsugen.

Örebro har fyra raka utan vinst, och absolut ingenting talar för att det kommer en vinst här. Utspelat mot DIF senast och fick även Stockholmarna att stundtals se ut som ett världslag. Det hade absolut lika gärna kunnat sluta 4-0.
Statistiken lagen emellan är faktiskt ganska jämn, men om något så tyder det på att Örebro mött MFF i tacksamma lägen tidigare år.
Jag kommer att spela två spel på lördagens match,
 Malmö -1 till oddset 1,93 hos Betsson. Jag ser inte hur matchen kan sluta på något annat sätt än storvinst för MFF. Hög insats.
Som jag nämnt så tror jag att det blir en enorm MFF press matchen igenom, hemmaplan och en sjungande publik gör att domaren förmodligen kommer hamna i en o annan knepig situation. Jag väljer att spela att matchen innehåller en straff åt något håll. Det betalar 4 gånger pengar hos Betsson idag. Insats medel/låg
Glöm inte Gilla och Tweeta inlägget här nedan om du ryggar!

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 3 =