Falkenberg – IFK Göteborg

Allsvenskan speltips rekar

Ingenting går Falkenbergs väg just nu. Formen är usel, två pinnar på de sex senaste. Ändå är ingen särkilt besviken på laget. Dem gör liksom vad dem kan med det materialet dem har. Falkenberg har alltså tagit poäng av Elfsborg och MFF på hemmaplan, men förlorat mot Kalmar och Gefle på samma arena. Detta tolkar jag som att Falkenberg höjer sig mot topplagen, samt att dem trivs med att inte behöva föra spelet.

Att tippa ett resultat i dagens match blir svårt men en sak är säker, det kommer ramla in en del kassar. Falkenberg har släppt in 15 mål på de 5 senaste, och nu kommer serieledarna på besök.
IFK har fått vind i seglet igen efter att ha gått vidare i Europa League kvalet, och många pigga ben som suttit på bänken senaste matcherna och väntar på att få komma in o visa vad dem går för. Hungriga IFK tar ett stort steg mot SM giudet om de säkrar poäng idag. Jag tror dem satsar stenhårt offensivt.
Över 2,5 mål i matchen betalar 1.78 hos Betsson. Insats hög
Glöm inte GILLA och RETWEETA om ni ryggar!

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − ett =