Sundsvall – Hammarby

Allsvenskan speltipsGiffarna är Allsvenskans sämsta hemmalag. Dem vinner sällan och övertygar aldrig. Laget spelade 2-2 mot Göteborg för några veckor sedan och det får anses vara den bästa hemma-matchen dem gjort i år. Trodde kanske att de skulle vakna till liv efter den men tyvärr så är spelet ganska uddlöst .

Bajen kändes även dem på gång efter överkörningen av Falkenberg för två veckor sedan men därefter har det endast blivit en poäng på två matcher. Bajen är bättre hemma än borta och i år känns det även som att dem av någon anledning spelar bättre fotboll mot topplagen, men ändå alltid förlorar med uddamålet.
Nykomlings möten blir ofta tajta och tuffa och bägge lagen skulle tycka att en förlust är katastrof.  Jag tror dessutom bägge lagen kommer starta lite försiktigt.
Jag lägger endast ett spel på denna match, jag spelar oavgjort efter första halvlek till 2.15 hos Betsson, insats medel.

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 4 =