Hammarby – Kalmar

bajenFredagsmatcher, oj vad bärs det kommer drickas på söder. Stämningen på matchen kommer bli kanon.

Bajen gjorde vad jag förväntade mig senast i derbyt mot DIF, spelet är stundtals riktigt snabbt, och Bajen rullar sällan i sidled. Påminner faktiskt lite om ett NHL lag. Oerhört taktiskt och inte så roligt att titta på.

Kalmar är riktigt usla just nu. Förlusten mot Elfsborg senast speglar dock inte matchen riktigt. 0-3 var orättvist och 0-1 hade varit mer naturligt. Hur som så är Kalmar under isen, förlorar mycket boll på egen planhalva, och lite osäkerhet verkar ha spridit sig i laget.

Betsson erbjuder 1.85 på Bajen, det spelas ganska hårt då jag definitivt inte tror Bajen tappar några poäng här.
För er som väntat på en uppdatering för www.riskfriapengar.se så rullar det på riktigt bra! För er som hoppat på detta kan jag bara gratulera. Jag själv har nu tjänat 33 000kr på detta, helt riskfritt!! När ni har kört klart på ert eget namn så kan ni lira på någon polares. Tänk bara på att köra ett annat ip nummer. Behövs dock inte på alla sajter.

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 4 =