Åtvidaberg- Hammarby

bajenÅtvid är sist i Allsvenskan med endast 15 inspelade poäng. Det är riktigt uselt. Laget kommer spela i superettan nästa säsong, och jag tror faktiskt inte det berör så många. Laget håller inte Allsvensk klass.

Bajen däremot har vaknat till liv, tre poäng först mot Gefle och sedan i derbyt mot AIK. Mot AIK hade laget förvisso marginalerna på sin sida, men tur är något man förtjänar och brukar inte avgöra säsonger. Laget har dock inget att spela för i dagsläget, förutom fansen förstås. I dagsläget är det sex poäng upp till Häcken på 7e platsen och det blir nog svårt att nå.
Jag tror ändå Bajen tar sin 3e raka seger, Betsson erbjuder just nu 2.19 och då är det läge att kasta in en fredagspeng 🙂
Riskfria pengar har jag inte hunnit med så mycket senaste veckan, plockade ut en fin semesterslant och har väl fortfarande ca 40k levande där. Har ni inte börjat med det så kör igång genast! www.riskfriapengar.se
Jag kan även tipsa om Betssons 10 miljoner kronors tävling!
Tippa rätt resultat i några Premier League matcher så får du 10 miljoner kr!! Det är väl fan inte så svårt, mitt tips är att köra de resultaten med lägst odds, 2-0 och 1-1 i samtliga matcher. Den reggar ni er för här och det kostar inget att vara med!!
Jag håller tummarna.

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två + femton =