Halmstad – Falkenberg

ölHalmstad mot Falkenberg ser på förhand ut att bli ett riktigt sömnpiller men det är en otroligt viktig match i bottenstriden och det kommer finnas nerver i matchen och det kommer vara tufft och tajt spel.

Halmstad har gjort 17 mål på sina 23 matcher och Falkenberg har gjort 24 mål på sina 23 matcher så jag tror det här kommer bli en tajt och målsnål match som slutar oavgjort eller med uddamålsseger.

Jag plockar oddset 1,89 på Betsson på spelet under 2,5 mål till medium insats.

Betsson har en grym tävling nu där man ska tippa rätt slutresultat i sex matcher för att vinna 10.000.000 kronor så ni som är duktiga på sånt eller känner att ni har turen på er sida borde klicka på den här bilden för att komma direkt till tävlingen och ta chansen!

bet

 

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 5 =