Betta på Allsvenskan

Vem tror du på ska vinna Allsvenskan 2017? Kan det bli IFK Göteborg, Djurgården eller IFK Norrköping? Ofta är det tajt uppe i toppen och många gånger skiljer det få poäng från vem som vinner och vem som förlorar. Om man vill göra det mer spännande för sig själv, så ska man inte bara säga högt vem man tror man vinner, man ska även betta på det laget! Då kan du bli en vinnare du med! Många bettingbolag har bra odds på flera av lagen.

Hur bettar man på fotboll?

Betta på fotboll, det är inte så svårt. Välj den bästa casinosidan, som erbjuder betting och odds, och se även efter om de har en extra bonus att använda. Sedan var det ju detta med vilket lag du ska satsa på. Det finns experter som sagt vilka de tror vinner Allsvenskan i år, men du kan ju ha en egen uppfattning om detta. Betting går till på en mängd olika sätt och det finns bland annat något som kallas fasta odds. Dessa odds sätts innan matchen börjar. Det heter även 1 X 2, eller stryktipset. Man satsat helt enkelt på det lag man tror ska vinna. Oddsen är sällan höga, men det är en säker spelform.

Andra sätt att betta på är totala mål över eller under, resultat, eller händelser. Det finns som sagt många former av betting och du kan läsa flera guider på nätet om hur man exakt går tillväga.

Andra saker att tänka på när du ska betta

Det är inte bara att betta lite hur som helst, eller hålla benhårt på sitt lag. Vill du vinna pengar på betting, så är det bra att se över andra faktorer med. Du bör göra lite research kring matcherna och lagen. Kolla bland annat över vad lagen har för form, har de vunnit mycket det senaste, eller haft många skadade? Titta även på resultat på hemmamatcher respektive bortamatcher, och se vart ditt lag är som starkast. Titta även på om laget har haft andra problem, som avstängningar, eller andra störande moment.

Se bara till att betta när du är säker på att vinna. Nu är det ju inte garanterat att du vinner, men du ska satsa på säkra kort, framför att satsa på favoriter. Lär dig även mer om odds och annat innan du sätter igång. Sedan är det bra att ibland ta en paus, och spela slots, för att du inte ska fastna i fel tänk kring bettingen. Läs vad andra har tippat och hur chanserna ser ut. Det kan ge en bra hjälp på vägen.

Satsa inte mer än du har råd att förlora

Oavsett om du bettar eller spelar på slots, så är det alltid bra att leva efter devisen, spela inte för mer pengar än du har råd att förlora. Det ska inte bli ödesdigert för dig om ditt lag förlorar, utan du ska betta för att det är kul, samtidigt som det ger dig en chans att vinna en slant på det.

Leave a comment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × 4 =